Szabadidő

Végre Európát is elérte a kecskés jóga!

Eddig irigykedve figyeltük a kecskével jógázó amerikaiakat, de most már csak Amszterdamig kell mennünk az élményért!

Korábban mi is beszámoltunk az oregoni farmon zajló kecskés jógáról, ami innen a távolból is elég csodálatosnak tűnt, szóval irigykedve figyeltük a kecskékkel napüdvözlő amerikaiakat. Most azonban legalább egy kicsivel közelebb került az élmény a magyar nemzet számára: megnyílt az első európai kecskés jóga program Amszterdamban!

Végre Európát is elérte a kecskés jóga! 

A holland Ridammerhoeve Goat Farm alapvetően szimpla (“szimpla”) kecskefarmként üzemel, de az oregoni példából inspirálódva ők is bővítették szolgáltatásaikat a spirituális oldal felé. A helyi jógaoktatóval, Brenda Booddal és a farmon élő 220 kecskével (!) szombatonként lehet közösen kitartani a lefelé néző kutyát.

Végre Európát is elérte a kecskés jóga!
Végre Európát is elérte a kecskés jóga!

A kecskés jógára egyébként azért esküsznek, mert a cuki állatok jelenléte csak még több boldogságot hozó oxitocint szabadít fel, amitől igazán stresszoldó és lélekemelő lehet a gyakorlás. Mondjuk ez már a képekből is egyből látszik!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top