2017. 08. 18. Ilona

Tudtad? A használt szempillaspirálod segíthet a gazdátlan állatokon!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ki gondolná, hogy egy olyan látszólag teljesen haszontalan dolog, mint a használt szempillaspirál is képviselhet nagy értéket! Mutatjuk, hogyan!
2017. 03. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Savannah Trantham, az észak-karolinai Appalachian Wildlife Refuge állatvédő szervezet társalapítója a hétvégén szabályosan leolvasztotta a Facebookot, miután közzétette azt a figyelemfelhívó posztot, amiben használt szempillaspirálokat keres. Rövid idő alatt több tízezren osztották meg a felhívást, amiből kiderült, hogy a látszólag haszontalan tárgy komoly segítséget jelenthet a rászoruló állatoknak – írja a Good Housekeeping.com.

Tudtad? A használt szempillaspirálod segíthet a gazdátlan állatokon!

„Fogadjunk, hogy nem is gondoltad, hogy a használt szempillaspirálod segíthet a gazdátlan, rászoruló állatainknak? Pedig így van! Az apró keféket – a sűrűségük miatt – rendszerint arra használjuk, hogy megszabadítsuk védenceinket a légypetéktől és más, a szőrükben tanyázó élősködőktől” – írta a fiatal nő, majd arra kérte követőit, legközelebb ahelyett, hogy kidobják a szempillaspirált, gondoljanak az appalache-i állatvédőkre.

És láss csodát! Samantha felhívása nem süket fülekre talált. Azon túlmenően, hogy több mint 50 ezren megosztották a posztját, már másnap tucatjával kapta az aprócska csomagokat, amelyekben kitisztított, használt szempillaspirálok érkeztek.

Olvass még többet az állatvédőkről az NLCafé oldalán: 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus