Dudás Ádám a TV2 után ide igazolt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Dudás Ádám tavaly áprilisban búcsúzott TV2-től. A Tények egykori műsorvezetője most új helyen tér vissza, igaz, nem a nézők, hanem a hallgatók elé...
2017. 03. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A 103.9 Sláger FM-hez szerződött Dudás Ádám híradós műsorvezető, aki március 20-ától műsorvezető-hírszerkesztő lesz a rádiónál. Ádámot hétfőtől a Sláger Reggelben hallhatják Vágó Pirossal és Abaházi Csabával műsorvezetőként, de a legfrissebb híreket is ő mondja majd.

„Mindig is kacérkodtam a rádiózással, ráadásul egyébként is Pirost és Csabát hallgattam reggelente, szóval tudom, hová kerülök, ráadásul a próbaadás során egyből kialakult köztünk a kémia, bár Vágó Pirost egyáltalán nem ismertem, Abaházi Csabával pedig csak köszönőviszonyban voltunk – mondta Dudás Ádám. – Furcsa lesz ismét hajnali fél 5-kor kelni, de várom ezt a komoly, mégis vicces műhelymunkát, ami egy rádióműsorban folyik” – tette hozzá.

Dudás Ádám tavaly áprilisban távozott a TV2-től, ahová még 1997-ben szerződött le. Dudás a csatorna szinte minden saját gyártású hírműsorában munkálkodott szerkesztő-riporterként.

Dudás Ádám a TV2 után ide igazolt
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus