Szabadidő

Hétszázezerért is van jegy a budapesti Metallicára

Nyolc év után újra visszatér Budapestre a Metallica. A koncertre a jegyeket csak március 24-én kezdik árulni a szervezők, de az árakat már most nyilvánosságra hozták. Aki nagyon VIP-nek érzi magát, 742 ezer forintért is vehet belépőt.

Miután tegnap bejelentette a Metallica Hardwired… to Self-Destruct című új albumuk világ körüli turnéjának európai állomásait, kiderültek a budapesti koncert jegyárai is. Egy sima jegy 10 000 és 30 000 forint között lesz, de a szervezők 3 VIP-csomaggal is készültek az igazi rajongóknak.

A legdurvább VIP-csomagot csak 12-en vehetik meg, és 742 ezer forintba kerül. Ezért a pénzért többek között a fellépés előtt rázhatunk kezet a Metallica tagjaival, ahol egy közös csoportkép is készül majd, amihez egy a tagok által aláírt setlist is jár.  A kisebb VIP-csomagokban már nincsen kézfogás és közös fotó a zenekarral, csak prémium ülőhely vagy egy küzdőtérre szóló állójegy.

Viszont ajándék limitált kiadású Metallica-poszter mindhárom VIP-csomaghoz jár.

A jegyeket március 24-étől lehet megvásárolni. A Metallica eddig öt alkalommal lépett fel Magyarországon. Hatodik fellépésük 2018. április 5-én, a Papp László Arénában lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top