nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Mesés összegért lett Hosszú Katinka a vizes vébé arca

Hosszú Katinka több mint egy évvel ezelőtt látványosan tépte szét azt a szerződést, amelynek alárásával vállalja a budapesti vizes világbajnokság reklámját. Most úgy tűnik, fordult a kocka, az úszónő mesés összeg ellenében adja az arcát a vébé népszerűsítéséhez.
NLCafé
f Ajánlom

Csütörtökön váratlanul feltűnt Hosszú Katinka a 2017-es vizes vb reklámarcai között. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő sajtósa úgy nyilatkozott, azért tért vissza, mert már nem Gyárfás Tamás a Ma­gyar Úszószövetség elnöke. A Bors úgy tudja, ennél azért sokkal többről van szó. Pontosan 60 millió forintról. A budapesti vizes világbajnokság szervezőbizottsága ennyit fizet Hosszú Katinkának a reklámszereplésekért.

Amikor tavaly januárban Hosszú Katinka összetépte az úszószövetség szerződését, úgy tűnt, nem vállal semmilyen szerepet a budapesti vébé népszerűsítésében. Ezek szerint létezik az a mesés összeg, amelyet Katinka sem tudott visszautasítani. Bárhogyan is legyen, bármi is álljon az úszónő döntésének hátterében, vitathatatlan, hogy Hosszú Katinka hiányozna a reklámarcok közül.

 

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon