Szabadidő

16 éves magyar autóversenyző lány elképesztő sikere

Elképesztő, az autósportban egyedülálló magyar sikert aratott a 16 éves Keszthelyi Vivien. Az Audi TT Cupban versenyezhet nála jóval idősebbekkel.

Az elmúlt három évben folyamatosan kiemelkedő eredményeket ért el az autósportban a még most is csak 16 éves Keszthelyi Vivien, aki most már a világ legerősebb elit márkakupa-sorozatában, az Audi TT Cupban versenyezhet.

A Formula.hu információi szerint korábban soha ilyen magyar sikerre nem akadt példa az autósportban. A német autógyár a világ minden tájáról jelentkező több száz pilóta közül, számos teszt és vizsga után válogatja ki azokat az autóversenyzőket, akik aztán az aktuális szezonban a rajtrácsra állhatnak.

Az Audi tehetséggondozó akadémiájának egyetlen magyar tagja, Keszthelyi Vivien – aki szenzációs módon már második éve résztvevője a gyár kiképzőprogramjának. A 16 éves lány a mezőny legfiatalabb tagjaként bizonyíthat, ráadásul a riválisok jelentős része 5-8 évvel idősebb nála. Keszthelyi Vivien az Audi gyári akadémiájának magyar pilótájaként versenyezhet majd.

Óriási magyar sikert ért el Keszthelyi Vivien

Thank you so much @audisingapore !????@audisingapore with @repostapp ・・・ “Last year on the Salzburgring circuit, I rolled the car eight times. At the very next race a week later, I won”. This International Women’s Day, we salute to 16-year old Vivien Keszthelyi. Part of the Audi Sport Racing Academy, this young talent is being moulded into tomorrow’s bona fide racing drivers. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Audi #AudiSG #AudiSingapore #vorsprungdurchtechnik #audisport #internationalwomensday #audi . Photo credit: @vivien_keszthelyi

VIVIEN KESZTHELYI | Official (@vivien_keszthelyi) által megosztott bejegyzés,

Ilyen autóval versenyezhet a 16 éves Vivien

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top