16 éves magyar autóversenyző lány elképesztő sikere

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Elképesztő, az autósportban egyedülálló magyar sikert aratott a 16 éves Keszthelyi Vivien. Az Audi TT Cupban versenyezhet nála jóval idősebbekkel.
2017. 03. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az elmúlt három évben folyamatosan kiemelkedő eredményeket ért el az autósportban a még most is csak 16 éves Keszthelyi Vivien, aki most már a világ legerősebb elit márkakupa-sorozatában, az Audi TT Cupban versenyezhet.

A Formula.hu információi szerint korábban soha ilyen magyar sikerre nem akadt példa az autósportban. A német autógyár a világ minden tájáról jelentkező több száz pilóta közül, számos teszt és vizsga után válogatja ki azokat az autóversenyzőket, akik aztán az aktuális szezonban a rajtrácsra állhatnak.

Az Audi tehetséggondozó akadémiájának egyetlen magyar tagja, Keszthelyi Vivien – aki szenzációs módon már második éve résztvevője a gyár kiképzőprogramjának. A 16 éves lány a mezőny legfiatalabb tagjaként bizonyíthat, ráadásul a riválisok jelentős része 5-8 évvel idősebb nála. Keszthelyi Vivien az Audi gyári akadémiájának magyar pilótájaként versenyezhet majd.

Óriási magyar sikert ért el Keszthelyi Vivien

Ilyen autóval versenyezhet a 16 éves Vivien

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus