2017. 04. 24. György

Rangos díjat kapott Ferihegy

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ez a világ legnívósabb, az utasok véleménye alapján odaítélt elismerése! A felmérést 550 repülőtér 13,8 millió utasának véleménye alapján állították össze. Ferihegy immár negyedszer tarolt a repterek megmérettetésén.
2017. 03. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ismét a budapesti Liszt Ferenc repülőtér kapta a legjobb kelet-európai repülőtér díját az angol Skytrax légiközlekedési tanácsadó cégtől. A ferihegyi repülőtér egymás után negyedszer vehette át ezt az elismerést. A díj történetében először fordul elő, hogy egy kelet-európai repülőtér négy egymást követő évben is elnyerte a díjat.

A Skytrax a világ legnívósabb, az utasok véleménye alapján odaítélt elismerés, amelyet a légitársaságok és a repülőterek kaphatnak. A felmérés eredményét idén 550 repülőtér 13,8 millió utasának véleménye alapján állították össze.

A legjobb repülőtér díját 2013 óta folyamatosan a Szingapúr-Changi légikikötő kapja, a legjobb európai reptér az utasok szerint a müncheni Franz Josef Strauss-repülőtér. Budapest a száz legjobb repülőtér listáján a 86. lett idén, ezzel megelőzve a régiós versenytársak közül Prágát és Varsót. Pozsony nem szerepel a listán, Bécs a 24. helyen végzett.
 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus