Szabadidő

Rangos díjat kapott Ferihegy

Ez a világ legnívósabb, az utasok véleménye alapján odaítélt elismerése! A felmérést 550 repülőtér 13,8 millió utasának véleménye alapján állították össze. Ferihegy immár negyedszer tarolt a repterek megmérettetésén.

Ismét a budapesti Liszt Ferenc repülőtér kapta a legjobb kelet-európai repülőtér díját az angol Skytrax légiközlekedési tanácsadó cégtől. A ferihegyi repülőtér egymás után negyedszer vehette át ezt az elismerést. A díj történetében először fordul elő, hogy egy kelet-európai repülőtér négy egymást követő évben is elnyerte a díjat.

Ez is érdekelhet Megnézem

A Skytrax a világ legnívósabb, az utasok véleménye alapján odaítélt elismerés, amelyet a légitársaságok és a repülőterek kaphatnak. A felmérés eredményét idén 550 repülőtér 13,8 millió utasának véleménye alapján állították össze.

A legjobb repülőtér díját 2013 óta folyamatosan a Szingapúr-Changi légikikötő kapja, a legjobb európai reptér az utasok szerint a müncheni Franz Josef Strauss-repülőtér. Budapest a száz legjobb repülőtér listáján a 86. lett idén, ezzel megelőzve a régiós versenytársak közül Prágát és Varsót. Pozsony nem szerepel a listán, Bécs a 24. helyen végzett.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top