Szabadidő

Igazából szerelem: Az eddigi összes fotó az új rész forgatásáról

Végre visszatérnek, nézzétek csak az Igazából szerelem folytatásán készült képeket!

Mielőtt rátérnénk az akkor és most forgatási képekre, hallgassuk meg Martine McCutcheon – aki Natalie-t játszotta – legnagyobb slágerét, hiszen nem az Igazából szerelem volt az első alkalom, amikor kivívta az emberek rajongását.

 

Visszatér a folytatásban Hugh Grant, aki még mindig Anglia miniszterelnöke, és Natalie, vagyis Martine McCutcheon, aki immár az elnök felesége. A britek egyébként nagyon odavannak, hogy a folytatás készítői meghagyták “vezérnek” Grant karakterét, aki várhatóan az eredeti filmhez hasonlóan egy erőteljes beszédet mond majd az Igazából szerelem folytatásában.

Az Igazából szerelem folytatásának forgatásáról készült első fotókon Liam Neeson és filmbeli fia, Thomas Brodie-Sangster szerepelnek. És persze a kislány, aki után a srác keresztülrohant a reptéren. Azt is tudjuk, hogy visszatér Rowan Atkinson karaktere. Emma Thompson azonban nem szerepel a folytatásban, ő a 2016-ban elhunyt Alan Rickmannel együtt játszott a filmben.

És íme a képpár, amire már annyira vártunk. Emlékezték még rájuk? Keira Knightley és Andrew Lincoln az Igazából szerelemben…

Igazából szerelem: Az eddigi összes fotó az új rész forgatásáról

Március 7-én végre az ő forgatási napjuk is elérkezett. És a The Walking Dead brit sztárja újra bevette London utcáit, hogy az részese legyen az Igazából szerelem folytatásának.

A “második részt” március 24-én tűzi képernyőre a BBC, egy 10 perces rövidfilm lesz, és a Red Nose Special című jótékonysági műsor számára forgatják. Richard Curtis rendező azt nyilatkozta, hogy a 10 perces film azért készül, hogy összefoglalják, ki mit csinál most az eredeti filmből.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top