Szabadidő

Netes szenzáció lett a kutya, akit szerzetesek fogadtak örökbe

Bajusz barát ma már szerves része a kolostor mindennapjainak. Sőt! Az ott tanuló diákoknak köszönhetően már saját egyenruhája van.

Lássuk be, nem a humorérzék az első dolog, ami eszünkbe jut, ha azt halljuk ferences rendi kolostor. Pedig akár lehetne is, különösen, ha szembe találjuk magunkat a bolíviai ferences kolostor legújabb tagjának, Bajusz barátnak a történetével.

Netes szenzáció lett a kutya, akit szerzetesek fogadtak örökbe

A nem mindennapi dél-amerikai szerzetesek a napokban hódították meg a világhálót, miután egyikük, bizonyos Kasper Marius Kapron megosztott a Facebook-oldalán néhány képet a rend legújabb tagjáról, Bajusz barátról, vagy ahogy ők hívják Carmelóról.

Netes szenzáció lett a kutya, akit szerzetesek fogadtak örökbe

Ahogy az a cuki fotókon is látszik, Carmelo nem más, mint egy kutyus, aki elhanyagoltan, céltalanul, de leginkább gazdátlanul járta a környéket. A szerzetesek megsajnálták, és úgy döntöttek örökbe is fogadják a kutyust. Carmelo az azóta eltelt időben szerves része lett a kolostor mindennapjainak, sőt tiszteletbeli szerzetessé választották, és a kolostor tanulóinak hála egy saját egyenruhát is kapott.

Olvass még többet örökbe fogadott kutyákról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top