Szabadidő

Remek programok március második hétvégéjére

Máris eljött március második hétvégéje. Mutatjuk, hova érdemes menni. Sokszínű programok közül válogathatsz, akár gasztronómiai, akár koncertélményre vágysz!

Pici piac

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b)

Időpont: Március 11. 09-18

Különleges holmikat vennél a gyerekednek vagy a kisbabádnak? Esetleg csak nézelődnél? Magyar tervezők hazai termékei kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, családoknak: baba és gyerek ruhák, cipők, játékok, könyvek, babaszoba dekoráció, baba-mama kiegészítők, ajándékok, bio és natúr termékek lelkiismeretes segítőkész eladóktól, hangulatos környezetben.

Daalarna Fashion Show 2017

Helyszín: Millenáris B épület

Időpont: Március 10. 16-22

A Daalarna legújabb kollekciójában előtérbe kerül a természetesség, az érintetlen természet közelsége és csábítása. 2017-ben a Daalarna-nő szenvedélyes, élettel teli és érzéki, hiszen élete nagy napján olyan földöntúli harmónia lengi körül, amilyen csak az Édenkertben létezik. Ha imádod a divatot érdemes bepillantanod a kifutók világába és megnézned Benes Anita legújabb kollekcióját.

Remek programok március második hétvégéjére

Fenyő Jubileum 2017

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

Időpont: Március 12. 19:00

Idén a 70 éves Fenyő Miklós – bár a szokásjog szerint nem az ünnepelt szokott ajándékot adni – egy születésnapi koncerttel és gálaműsorral ajándékozza meg mindig hű és hálás rajongótáborát, közönségét. Szokásához híven vendégeket is hív, ott lesz: Baby Gabi, Dolly, Fenyő Dió, Kiss Tünde, Szandi, Fenyő Dáci, Fenyő Iván, Forgács Péter, Miller Zoltán, és Novai Gábor. Nagy bulinak ígérkezik.

Remek programok március második hétvégéjére

Országos Kazetta Visszatekerő Bajnokság

Helyszín: Gödör Klub

Időpont: március 10. 22.00-

A Gödör klub igazán mókás retro programmal készül. Gyakoriak az egy kazettát és egy ceruzát ábrázoló képek, amikre az van írva, hogy a gyerekeink már nem ismerik az összefüggést, most megmutatod nekik (ha már nagyobbacskák) vagy elmehetsz nosztalgiázni. A bajnokságban indulók a szervezők által (korlátozott számban) biztosított 90 perces Polimer és Maxell kazettákkal, HB-s keménységű ceruzákkal vagy golyóstollal, esetleg filctollal vesznek részt.

Vegan Sunday Market Steiner Kristóffal

Helyszín: Anker’t, Paulay utca 33

Időpont: Március 12. 10-18

Az Anker’t-et egy nap erejéig közösségi piactérré alakítják: így a piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel is várják az érdeklődőket. Mindenkinek érdemes kilátogatnia, aki érdeklődik a vegán étkezés és a különleges ételek iránt. Nagyon különleges hétvégi programnak ígérkezik, sok finom étellel és hasznos tudnivalókkal.

Remek programok március második hétvégéjére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top