Szabadidő

Iskolákban vetítik a Wellhello díjnyertes filmjét

Közönségdíjas lett a Wellhello kisfilmje a Magyar Filmhéten. A #Sohavégenemérős című alkotás a legszeretettebb elismerést kapta a filmszemlén, amit hamarosan újra műsorra tűz az Uránia filmszínház.

Ismét műsorra tűzi az Uránia filmszínház a Welhello szkeccsfilmjét, a #Sohavégetnemérős című alkotást abból az apropóból, hogy a film elnyerte a Magyar Filmhét közönségdíját, azaz Fluor Tomi és Diaz filmje lett a legszeretettebb film a filmhéten. A Wellhello-slágerekre írt film újabb vetítéseire főként középiskolás diákok jelentkezését várja a mozi.

A #Sohavégetnemérős közben kilép a moziteremből és az Új Nemzedék Központ egyik edukációs programjának alapját adja majd: a film jeleneteit osztályfőnöki órákon vetítik majd, egy-egy beszélgetés indításaként. Az ÚNK szakemberei olyan témákat is felhoznak a beszélgetések alatt, mint a párválasztás dilemmája, nemi szerepek fontossága, az intim szféra és határai vagy a közösségi média személyiségformáló hatása.

Márciusban közel 1000 fiatal bevonásával 20 városban több mint 100, a Wellhello közönségdíjas filmjének jeleneteire tervezett edukációs órát tartanak az ÚNK szakemberei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top