Szabadidő

Rossz hír az utálkozóknak: továbbra sem lesz dislike gomb a Facebookon

Bár sokan örülnének neki, a Facebook köti az ebet a karóhoz: se most, se később nem nyomhatunk dislike-ot az ismerőseink posztjaira.

 2014-ben hangzott el Mark Zuckerberg szájából, hogy a fejlesztőivel gondolkoznak a dislike, azaz nem tetszik gomb Facebookba építésén. Az utálkozók pedig azóta minden reggel úgy kelnek világszerte, hogy talán a mai lesz az a nap, amikor végre legálisan adhatnak hangot a nemtetszésüknek a Facebookon.

Rossz hír az utálkozóknak: továbbra sem lesz dislike gomb a Facebook-on

Hiába nyilatkozta azóta számtalanszor a Facebook, hogy etikátlannak tartja a dislike gombot, a haterek nem adták fel a reményt, mely újra fellángolt, mikor kiderült, a Messengerben a lefelé mutató hüvelykujj emojit tesztelik. Ám Zuckerberg ismét letörte a gyűlölködők szárnyait: szerinte teljesen más egy privát üzenetben küldeni egy nem tetszik emojit, mint mindenki szeme láttára nyilvánítani negatív véleményt.  “A like gomb kapcsolatot teremt, a dislike távolságot” – zárta le a vitát Zuckerberg.

 Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top