Szabadidő

Ez a hordozó minden kiskutyás gazdi álma

A speciálisan kutyáknak kialakított hordozó segít kedvencednek kényelmesen elhelyezkedni a válladon, amíg te mondjuk biciklizel.

Kistestű kutyát tartani a legtöbb élethelyzetben irtó praktikus: egyszerűen fel lehet kapni őket, kevesebbet esznek, kevesebb szőrt hullajtanak, és simán elférnek az öledben, bárhol is vagy. Viszont az ilyen apró, rövid lábú kutyák nem is bírják annyira a fizikai terhelést, szóval nem várhatjuk tőlük, hogy kilométereket fussanak a biciklink mellett, vagy végigcsináljanak velünk egy izzasztó túrát.

Ez a hordozó minden kiskutyás gazdi álma 

Ha mégis szeretnénk magunkkal vinni őket az ilyen alkalmakkor (márpedig igen), akkor tök jó megoldás lehet egy ilyen speciálisan kialakított kutyahordozó! A TheRuffit névre keresztelt, hátra szerelhető hordozó úgy lett megtervezve, hogy a kutya kényelmes pozícióban, kipárnázott ülésben pihenhessen a hátunkon, míg mi nyugodtan sétálunk vagy tekerünk.

Mindenféle sporthoz szuper, legalábbis ahogy ebből a videóból kiderül:

A márka honlapján különböző méretek közül válogathatunk, de természetesen egy golden retriever egyikbe sem fér bele. A kutyahordozó ára 99 dollár.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top