Szabadidő

Klónok Harca: bizarr valóságshow indul

Úgy tűnik, az ingerküszöb olyan magasra került, hogy a sima valóságshow-k már menthetetlenül kifulladtak, és új csavar kellett a műfajba: legyen mondjuk az, hogy a szereplők tök egyformák.

Coelhói üzenettel szállt be egy brit reality a show-bizniszbe: nem a külső, hanem a belső a fontos. Ránézésre persze mi sem állhatna távolabb a Klónok Harca (Game of Clones) névre keresztelt induló brit valóságshow-tól, de hát valószínűleg fáradtak már a kreatívok, vagy egyszerűen beleszerettek ebbe a Trónok Harca-rímbe.

A koncepció nem túl bonyolult: klasszikus párválasztós szituációról van szó, annyi csavarral, hogy igyekeztek tök egyformán kinéző jelölteket válogatni. Ebben persze sokat segít, hogy mindenkit ugyanolyan frizurával, sminkkel és ruhával dobtak be a műsorba, de hát tény, hogy nehéz lehetett akár két valóban hasonlító embert is találni, akik vállalkoznak ilyesmire. 

Szóval a lényeg az lenne, hogy a szerencsés szingli több hetet eltölthet álompárjának 8 verziójával, és neki már csak azt kell eldöntenie, melyikük az, amelyik személyiségben is passzol. Itt a műsorhoz készült videón látszik ez a gyakorlatban is:

A könnyed szórakoztatást és morális tanulságokat egybeolvasztani kívánó műsor február végén startol a brit tévében.

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top