Szabadidő

Még egy kínos baki: élő embert temettek az Oscar-gálán

Már a borítékok elcserélésével is minden idők legkínosabb bakija történt a vasárnapi Oscar-gálán. És nem csupán ez volt az egyetlen szarvashiba, amit aznap éjjel elkövettek...

Az Oscar-gálák kötelező műsorszáma minden évben, hogy rövid filmes montázzsal emlékeznek az előző évben meghalt alkotókra. Ezek az összeállítások ugyanakkor igencsak gyakran okoznak kisebbfajta zűrzavart, mert a készítők vagy megfeledkeznek valakiről, vagy ami még nagyobb baki – és idén ez történt –, olyasvalaki kerül az elhunytak közé, aki nagyon is él.

Nos, 2017-ben megtörtént, hogy kínos incidenssel vették el a Kaliforniai álom Oscarját, aztán pedig a megemlékező montázsban nem a 2015-ben meghalt ausztrál jelmeztervező fotóját használták fel, hanem Jan Chapman ausztrál producerét. Chapman nyilvánvalóan azóta is nyugtatja ismerőseit, ő nagyon is él, csupán az idei Oscart valami fura manók alaposan megviccelték.

(Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top