Szabadidő

Igazából szerelem: Andrew Lincoln is visszatér a folytatásban

Amióta kiderült, hogy egy 10-15 perces epizóddal visszatér az Igazából szerelem, arra vártunk, hogy Andrew Lincoln is feltűnik-e folytatásban. Remek hírünk van!

Mark szerelmi élete alakult talán a legnyomorultabban az Igazából szerelemben. Az Andrew Lincoln által alakított karakter reménytelenül szerelmes volt barátja feleségébe, Juliettbe (Keira Knightley). És az a szerelmi vallomás az ajtó előtt…:

Igazából szerelem: Andrew Lincoln is visszatér a folytatásban

Andrew Lincoln – a legnagyobb örömünkre – azóta már a zombikat hajkurássza a The Walking Dead sorozatban, most azonban egy interjúban beszélt arról, hogy visszatér-e az Igazából szerelem folytatásában. “Szerintem remek dolog lesz újra összeállni. Richard (Richard Curtis a rendező – a szerk.) egy hónappal ezelőtt vette fel velem a kapcsolatot, és megemlítette, hogy valamin töri a fejét…Márciusban fogok forgatni. Remek lesz újra látni a többieket. Nagyon izgalmas feladat” – nyilatkozta Lincoln az Enterteinment Weekly munkatársának. A magazinban arról is írnak, hogy az Igazából szerelem folytatásának utolsó forgatási napja március 7-én lesz, a jelenetekben feltűnik majd Lincoln, Knightley és még ketten, akiknek kiléte egyelőre titok.

Igazából szerelem: Andrew Lincoln is visszatér a folytatásban

Idén februárban jelentették be, hogy folytatódik a 2003-as Igazából szerelem című film. A “második részt” március 24-én tűzi képernyőre a BBC, egy 10 perces rövidfilm lesz, és a Red Nose Special című jótékonysági műsor számára forgatják. Richard Curtis rendező azt nyilatkozta, hogy a 10 perces film azért készül, hogy összefoglalják, ki mit csinál most az eredeti filmből. Azóta már láthattunk friss fotókat, amelyek Liam Neeson és Thomas Brodie-Sangster forgatási napján készültek, de tudni lehet, hogy visszatér Rowan Atkinson karaktere is. Emma Thompson azonban nem szerepel a folytatásban, ő a 2016-ban elhunyt Alan Rickmannel együtt játszott a filmben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top