Szabadidő

Ez a kutya egész nap csak legjobb barátját várja

A tüneményes kutyus egész nap csak arra vár, hogy felbukkanjon legjobb barátja: a közeli iskolába járó 17 éves lány.

Biztosan sok járókelőnek feltűnt már a Ralph névre hallgató kutya izgatottan szimatoló orra, amit a kerítés alól lógat ki, de ez a kutya nem macskára vagy a postásra vadászik, hanem legjobb barátját várja. Minden egyes nap.

Ez a kutya egész nap csak legjobb barátját várja

Ralph barátja a 17 éves Elisa Lee, egy lány, aki a kutya otthonától nem messze lévő gimnáziumba jár. A fiatal lány akkor figyelt fel először a kutyára, mikor egy barátjától tartott hazafelé, és feltűnt neki a kerítés alól kilógó orr. Bár ahogy Elisa mondja, tisztában volt vele, hogy idegen kutyákat simogatni nem feltétlenül jó ötlet, de valahogy ráérzett, hogy Ralph miatt nem kell aggódnia. A lány azóta egyik nap sem hagyja ki, hogy beköszönjön barátjának, aki ilyenkor rendszerint már epekedve várja. Elisa szerint a kutya mindig nagyon szomorú, mikor mennie kell, ilyenkor a lány kezét nyalogatva próbálja maradásra bírni őt.

Ez a kutya egész nap csak legjobb barátját várja
Ez a kutya egész nap csak legjobb barátját várja

Elisa beszélt már Ralph gazdájával is, tőle tudta meg a kutya nevét és azt, hogy Ralph még csak egyéves – arról viszont még nem számolt be neki, hogy netes hírességgé tette a kutyát. 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top