Szabadidő

Kódolatlanul kapsz egy új csatornát 1 hónapra

Egy hónapig korlátlanul elérhető a Humor+ a MinDig TV nézők számára. A sorozatrajongók örömére – ez alatt az 1 hónap alatt – a régi kedvencek mellett vadonatúj premiersorozatokkal erősít a csatorna.

A MinDig TV-n már február 24-től kódolatlanul fogható a nemrég indult Humor+. A csatorna műsorait egészen március 23-áig élvezhetjük – számolt be honlapján a MinDig TV.

A sorozatrajongók örömére a régi kedvencek mellett ezekben a hetekben is vadonatúj premiersorozatokkal erősít a Humor+. Hétköznap 20:30-tól dupla részekkel folytatódik az Amerikai fater. Február 26-tól a Szomszédok az űrből című sitcom 2. évadában Larry Birdék újabb epizódokban próbálnak megbirkózni a bolygónk viszontagságaival.

Kódolatlanul kapsz egy új csatornát 1 hónapra

Meleg nyári esték, tűzrakás, kamaszszerelmek táborozós emlékeit idézhetik fel a nézők a hazánkban először bemutatkozó Mámor Tábor című sorozattal. A március 18-án 22 órától induló vígjátékban éves ugrásokkal minden nyáron visszatérhetünk egy-egy tipikus amerikai táborba, ahol az immár tizenkét hónappal idősebb, több korosztályt is képviselő szereplők tovább szövögethetik egymással a kapcsolataikat. Továbbá olyan klasszikusok is garantált szórakozást ígérnek, mint az Életem értelmei, Egy rém rendes család, a Cleveland Show vagy A Simpson család.

Kódolatlanul kapsz egy új csatornát 1 hónapra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top