Szabadidő

Itt a tetoválás, ami csak 2 hétig tart

Azoknak lehet, hogy bejön a 2 hetes tetoválás, akik a fesztiválszezonra akarnak csak egy – nem henna – tetkót, de hogy másnak is megéri-e fizetni valamiért, ami napok alatt eltűnik a testéről, már más kérdés.

Az Instagramot elárasztották az utóbbi időben az úgynevezett kéthetes tetoválások fotói. Erre szakosodott több amerikai cég, amelyek 10-15 témában, három méretben többszázféle, két hét után eltűnő, de élethű (nem henna) tetoválást kínál a vásárlóknak. A két hét alatt felszívódó tetoválást nem hennaként hirdetik, de 100%-ban organikus összetevőkről írnak oldalukon. Bár az ára nem nagyon drága, nem is kifejezetten olcsó.

A legolcsóbb, amit találtunk, 17 dollárba került, a legdrágább ára pedig elérte az ötvenet. Mindezt pedig egy olyan tetkóért adja ki a vevő, ami két hétig tart. A nyári fesztiválőrületre jó lehet azoknak, akik nem akarnak örökre a testükre varratni mondjuk egy csillagot, de aki tényleg szeretne egy tetoválást, annak talán szimpla pénzkidobás.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top