Szabadidő

Stylist szeretnél lenni? Íme a kihagyhatatlan lehetőség

Érdekel a divat? Szívesen adnál divattanácsokat másoknak? Vagy egyszerűen csak megújulnál, átalakulnál? Akkor a Central Médiaakadémia rendkívül népszerű stylistképzése épp neked szól. A kihagyhatatlan lehetőség márciusban indul, érdemes minél előbb jelentkezni, mert a helyek száma korlátozott.

A stylistképző kurzus pontosan neked szól, ha érdekel a divat, figyeled a környezetedben élők öltözködését, észreveszed az érdekes megoldásokat. A te öltözködésed is egyedi, mindig van benne valami érdekes, esetleg mások már öltözködési tanácsot is kértek tőled.

Ha egyszer is megfordult a fejedben, vagy már meg is fogalmazódott a gondolat, hogy stílusérzékedet valami újra is használnád, akkor pillanatig se hezitálj, jelentkezz a Central Médiaakadémia stylisttanfolyamára. De ha csupán önmagad örömére és szórakoztatására végeznéd el, akkor is tiszta szívből ajánljuk a fejlődésedhez.

A tíz alkalomból álló képzésen rengeteg tippet, tanácsot, hasznos praktikát tanulhatsz meg saját nőiességeddel, kinézeteddel, az öltözködéseddel kapcsolatban, míg a kurzus végére észrevétlenül átalakulsz és megújulsz.

Így alakultak át, újultak meg az őszi stylistkurzus résztvevői

Megnézem
Összes kép (1)

Így jelentkezhetsz a Central Médiaakadémia stylistkurzusára

Ugye milyen látványos a stylistképzés eredménye? Nos, ha jelentkeznél, akkor érdemes mielőbb megtenned azt, ugyanis a helyek száma korlátozott. 

A 2017. március 28-án induló stylistképzésre maximálisan 20 fő jelentkezést tudjuk elfogadni. A jelentkezés határideje: 2017. március 20.

Minden további információért kattints a Central Médiaakadémia honlapjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top