Szabadidő

Emma Watson Instagramon népszerűsíti az etikus vásárlást

Emma Watson mondott már szenvedélyes beszédet a nők jogaiért, népszerűsítette az olvasást gerillaakcióval, most pedig Instagramon kampányol az etikus vásárlás érdekében!

A színésznő jelenleg is nagyban turnézik a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatával, de ez nem jelenti azt, hogy ne szánna időt a számára fontos ügyekre. Abból pedig ugye elég sok van: Watson rendszeresen küzd a nők jogaiért, kampányolt már az olvasás mellett, de most úgy fest, az etikus vásárlás is a szíve csücske. 

Emma Watson Instagramon népszerűsíti az etikus vásárlást 

Emma Watson vasárnap indította el új Instagram-oldalát, ahol a fenntartható divatos és az etikus vásárlást népszerűsíti – néhány saját magán bemutatott szuper cucc segítségével. Watson egyébként már korábban is kiállt az etikus divat mellett: a nagy eseményeken is mindig csak fenntartható, a környezetet és az olcsó munkaerőt nem kihasználó darabokban jelent meg.

A The Press Tour névre keresztelt Insta-oldalt egyébként simán azért is megéri követni, mert Watson nagyon szép ruhákban pózol rajta.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top