Szabadidő

Megható temetéssel búcsúztatták barátjukat, miután becsajozott

Az összetört szívű haverok komplett temetési ceremóniát rendeztek barátjuk emlékére, aki bár az élők sorában maradt, valódi tragédia áldozata lett: becsajozott.

 John Lennon és Yoko Ono óta tudjuk, hogy a férfibarátságok bizony keményen megsínylik, ha az egyik haver szerelmes lesz. Ha valaki a társaságból becsajozik, arra keresztet vethetnek a többiek. Egy 21 éves angol srác barátai pedig szó szerint ezt is tették.

 Adam Milner, pár hónapja hanyagolja barátait, mióta rátalált a szerelem. A haverok a barátnő felbukkanása óta alig látják, vagy beszélnek vele – így még ha a srác nem is halt meg, a barátoknak van okuk gyászolni! A társaság nem aprózta el a dolgot: komplett temetési ceremóniát rendeztek a párkapcsolat által elszakított egykori barátjuknak. Az asztalra a fiú fotója mellé kedvenc tárgyait – cigit, videojátékot és egy baseballsapkát – helyezték, a búcsúztatón pedig megemlékező beszéddel és közös énekléssel fejezték ki gyászukat. Az esetről videó is készült, ami valószínűleg már az “elhunythoz” is eljutott – kíváncsiak vagyunk, vajon visszatér-e ezután az életbe!

Megható temetéssel búcsúztatták barátjukat, miután becsajozott
Megható temetéssel búcsúztatták barátjukat, miután becsajozott

 BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top