Szabadidő

Megölelte megmentőjét a cica, akihez senki sem mert hozzáérni

A bársonytalpú a Baldwin Park állatmenhelyének ketrecében várta, hogy valakinek megessen rajta a szíve. Olyan borzasztó állapotban volt, hogy még a gondozói sem mertek hozzáérni.

“Épp a cicák ketrece előtt sétáltam el, mikor megakadt a szemem Valentinón. Nem lehetett nem észrevenni: rettenetes állapotban volt, és hangosan sírt” – idézte fel a Bored Pandának a sorsfordító pillanatot Elaine Seamans, aki akkor és ott eldöntötte, segít a pórul járt cicának. “Mikor megálltam a ketrec előtt, Valentino kidugta az egyik mancsát, és nyávogott egyet alig hallhatóan, mintha csak azt kérte volna tőlem, hogy segítsek neki.”

Megölelte megementőjét a cica, akihez senki sem mert hozzáérni

Elaine azonnal a szárnyai alá vette a rettenetes állapotban lévő jószágot. Mint mondja, a cica súlyos rühességben szenved, ráadásul egy fertőzés miatt nem is lát. “A szemei annyira feldagadtak, hogy már ki sem tudta nyitni őket” – mondta Elaine, aki annak ellenére kézbe vette az állatot, hogy pontosan tudta, a betegsége akár fertőző is lehet.

Megölelte megementőjét a cica, akihez senki sem mert hozzáérni

A cicáról a Baldwin Park menhely helyett most már a Leave No Paws Behind gondoskodik, ahol a napokban megkezdték a rüh és a fertőzés kezelését is. “Bízunk benne, hogy Valentino kibírja a kezelést, és hamarosan szerető gazdikra talál majd” – zárta Elaine, aki vállalta, hogy addig is gondját viseli védencének.

Megölelte megementőjét a cica, akihez senki sem mert hozzáérni

Olvass még többet az állatmentésről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top