Szabadidő

Ez lesz az Állatkert tavaszi nyitvatartása 2017-ben

Az állatkerti medvékkel együtt lassan mi is ébredezünk téli álmunkból, hétvégente előkerülnek a szabadtéri programok, és a gyerekes családok állandó kedvelt célpontja az állatkert. Nem árt, ha elindulás előtt tájékozódunk az állatkert tavaszi nyitvatartásával kapcsolatban.

Tovább lesz nyitva a Fővárosi Állat- és Növénykert 

A Fővárosi Állat- és Növénykert egész évben minden nap várja látogatóit, mégis évszakonként változik a nyitvatartási rend. Az állatkert tavaszi nyitvatartása, a többi évszakhoz képest ugyanúgy reggel 9-kor indul, de hónapról hónapra egyre tovább tart nyitva.

  • Márciusban hétfőtől csütörtökig már 9-től 17 óráig, péntektől vasárnapig pedig 17:30-ig lesz nyitva.
  • Áprilisban hétfőtől csütörtökig már 9-től 17:30-ig, péntektől vasárnapig pedig 18:00 óráig lesz nyitva.
  • Májusban hétfőtől csütörtökig 9-től 18-ig, péntektől vasárnapig pedig 19:00 óráig lesz nyitva.

Érkezzünk időben!

Az állatkert tavaszi nyitvatartási idejében megnézhetjük a cuki, kiszsiráfot. Sauda 2017. január 1-én született, viszont már hiába keressük, tavasszal nem találkozhatunk az állatkertben Vobara koalával, aki január közepén pusztult el. De figyelembe kell vennünk, hogy a pénztárak az állatkert zárása előtt 1 órával zárnak, belépésre is legkésőbb csak kertzárás előtt 1 órával van lehetőség, hiába rendelkezünk előreváltott belépőjegyekkel.
Az állatkert területén belül helyet foglaló Varázshegy nyitvatartási ideje eltér az Állatkert tavaszi nyitvatartásától, de szezonálisan követi azt. Így erről érdemes elindulás előtt pontosan tájékozódni.

Ez lesz az Állatkert tavaszi nyitvatartása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top