Szabadidő

Már forog a Mary Poppins folytatása

Az elmúlt pár évben mindig felröppent a hír, hogy hamarosan folytatást kap sokak kedvenc dadusának története, a Mary Poppins. A Disney most bejelentette, hogy már forgatják a filmklasszikus folytatását Emily Blunt és Lin-Manuel Miranda főszereplésével.

Nincs már semmi kétség, készül a Mary Poppins visszatér című zenés film, amit már azelőtt bejelentett a Disney, hogy a Kaliforniai álom ekkora sikerré vált volna. A címszerepet a Golden Globe-díjas színésznő, Emily Blunt alakítja majd, akit legutóbb a Lány a vonaton adatpációban láthattunk, a lámpagyújtogató szerepét pedig az Emmy-, Grammy- és Tony-díjas Lin-Manuel Miranda játssza, de feltűnik majd a filmben Colin Firth és Meryl Streep, illetve az eredeti film férfi főszereplője, Dick Van Dyke is.

Az 1964-es Disney filmklasszikus alapja egy 1934-es P.L. Travers regény, ami magyarul A csudálatos Mary címet kapta. A film megjelenésének évében 13 Oscar-díjjelölést kapott, amiből ötöt meg is nyert.

A Mary Poppins visszatér című film története az 1930-as években, a gazdasági válságtól sújtott Londonban játszódik. Az első film gyermekszereplői már felnőttek, és saját gyermekeik vannak, az ő nevelésükbe kapcsolódik be a családhoz visszatérő dadus, Mary Poppins, aki varázsképességei segítségével hoz újra vidámságot a család életébe.

A premier 2018 karácsonyára várható – írja a HVG.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top