Szabadidő

Egy fotó miatt lett világhírű az év koszorúslánya

Janesse James egy év alatt 12 barátnője esküvőjén volt koszorúslány. A legutóbbinál vicces fotó is készült róla, ami mára bejárta az egész internetet.

Ha lenne olyan díj, hogy “Az év koszorúslánya“, a Brigham Young Egyetem végzős hallgatója, Janessa James nyugodt szívvel és nagy esélyekkel indulhatna érte. A fiatal lány ugyanis csak az elmúlt évben 12 barátnője esküvőjén vett részt, az utolsón ráadásul egy vicces fotó is készült róla, aminél jobban semmi sem bizonyítja elkötelezettségét a mindenkori menyasszony iránt.

A fotó, ami közelmúltban felkerült a Reddit nevű közösségi oldalra, és azóta megállíthatatlanul terjed, a utahi Sundance-ben készült. Janessa és barátnője, Amy Lewis, valamint Amy vőlegénye egy különleges jegyesfotózásra érkezett a városba, a menyasszonynak ugyanis nagy vágya volt, hogy vidéken fotózzák őket az esküvőjük előtt.

Egy fotó miatt lett világhírű az év koszorúslánya

“Amy rajong a romantikus képekért, különösen azokért, ahol a szereplők haját, ruháját fújja a szél. Fejébe vette, hogy ilyen képeket szeretne, ezért a fotós megkért arra, hogy a hatás kedvéért dobjam a fátylát olyan magasra, amilyen magasra csak tudom, és ugorjak ki a képből” – mondta az ABC News amerikai hírcsatornának Janessa. És pontosan ez is történt, amit a fotós meg is örökített.

Bár a végleges képről eltüntették Janessát, a koszorúslány a fotóstól megkapta az eredeti képet, amelyen ő is szerepel, az esküvői szezon kezdete előtt most ezt posztolta a Reddit nevű közösségi oldalra. Mondanunk se kell, a kép azóta futótűzként terjed, eddig a pillanatig több százezren látták.

Olvass még többet a koszorúslányokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top