Szabadidő

Ismerd meg a kutyust, aki bárkit megölel, akinek szüksége van rá

Louboutina, a tüneményes golden retriever egyelőre csak és kizárólag New Yorkban "rendel", de ha jobb lesz az idő, gazdájával útnak indulnak majd, hogy a világon máshol is örömet szerezhessenek.

Azoknak, akik szívesen mancsot ráznának a rozsdaszínű golden retrieverrel, egyelőre be kell érniük a kutyus Instagram-oldalával, amit – nem meglepő módon – már most is tízezrek követnek.

A büszke gazdi, Cesar alig néhány hónapja regisztrálta különleges képességű kedvencét, miután ismerőseitől rengeteg pozitív visszajelzést kapott a Louboutináról készült képekre a privát oldalán.

Az Instagram-oldalon többek között kiderül, hogy az ötéves kutyus nem parancsszóra ölel, azokat részesíti ebben az örömben és megtiszteltetésben, akiknek érzése szerint erre a legnagyobb szüksége van. Loubie egyébként nemcsak az ölelés, de a pacsi és az ötösosztás nagymestere is.

Nézegess képeket a legmeghatóbb pillanatairól:

Repost @kobe_rg Got a hug from @louboutinanyc today…. so basically this was the best. day. ever. ???????????????? #dogsmakeeverythingbetter

Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) által közzétett fénykép,

Sometimes I look too serious when I give hugs ????????

Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) által közzétett fénykép,

Repost from @ronichas with @repostapp Hugging Dog #photography #travel #tourism #photooftheday #NYC #louboutinanyc @louboutinanyc

Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) által közzétett fénykép,

 

Olvass még többet megható kutyás történeteket az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top