Ismerd meg a kutyust, aki bárkit megölel, akinek szüksége van rá

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Louboutina, a tüneményes golden retriever egyelőre csak és kizárólag New Yorkban „rendel”, de ha jobb lesz az idő, gazdájával útnak indulnak majd, hogy a világon máshol is örömet szerezhessenek.
2017. 02. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Azoknak, akik szívesen mancsot ráznának a rozsdaszínű golden retrieverrel, egyelőre be kell érniük a kutyus Instagram-oldalával, amit – nem meglepő módon – már most is tízezrek követnek.

A büszke gazdi, Cesar alig néhány hónapja regisztrálta különleges képességű kedvencét, miután ismerőseitől rengeteg pozitív visszajelzést kapott a Louboutináról készült képekre a privát oldalán.

Az Instagram-oldalon többek között kiderül, hogy az ötéves kutyus nem parancsszóra ölel, azokat részesíti ebben az örömben és megtiszteltetésben, akiknek érzése szerint erre a legnagyobb szüksége van. Loubie egyébként nemcsak az ölelés, de a pacsi és az ötösosztás nagymestere is.

Nézegess képeket a legmeghatóbb pillanatairól:

Repost @kobe_rg Got a hug from @louboutinanyc today.... so basically this was the best. day. ever. 😍😍😍😍 #dogsmakeeverythingbetter

Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) által közzétett fénykép,

Sometimes I look too serious when I give hugs 🐶🤓

Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) által közzétett fénykép,

Repost from @ronichas with @repostapp Hugging Dog #photography #travel #tourism #photooftheday #NYC #louboutinanyc @louboutinanyc

Louboutina (Loubie) (@louboutinanyc) által közzétett fénykép,

 

Olvass még többet megható kutyás történeteket az NLCafé oldalán: 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus