Szabadidő

Egy kertvárosi ház előtt ment egymásnak a két szarvas – videó

A rendezett kertváros nyugalmát két felbőszült jávorszarvas zavarta meg, amikor az egyik családi ház kocsifeljáróján vadul egymásnak estek.

 Eddig azt hitted, a jávorszarvasok cukik, egy kertváros csakis nyugodt és biztonságos környék lehet? Akkor le fog sokkolni a most következő videó, amin két dühös szarvas viadala látható egy családi ház kocsifeljáróján.

 Mert a szarvasok bizony roppant veszélyes állatok, főleg ha felbőszítik vagy provokálják őket. Hatalmas erő lakozik bennük, és gigantikus agancsaikkal gyakran esnek egymásnak. A küzdelmet általában egy nőstény birtoklásáért folytatják, de az agressziót okozhatja pusztán az éhség is. 

Ebben az esetben nem tudni, mi vezetett párviadalhoz, amit egyszerre lenyűgöző és félelmetes nézni. A jávorszarvasok becsületére legyen mondva, bár közel voltak hozzá, a család autóját megkímélték a sérüléstől. A harc végkimenetelére nem derült fény, a kamerás valószínűleg menekülőre fogta – nem hibáztatjuk érte.

 Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top