Szabadidő

Ha meglátod ezt a zongorázó csirkét, rájössz, hogy nincs lehetetlen – videó

Ha ez a csirke el tud zongorázni egy egész dalt, akkor te mindenre képes vagy!

Amerika elég nehéz napokat él át mostanában, de ez a csirke, aki az America the Beautiful (Amerika, te gyönyörű) című számot játssza zongorán, még a reményvesztettebbek szívét is csordultig tölti bizakodással! Hiszen ha Jogku, a 19 hónapos csirke képes elzongorázni egy egész dalt, létezik olyan, hogy lehetetlen?

 Mielőtt még valami megbuherált trükköt sejtenél a videó mögött, eláruljuk, hogy Jogku a The Flockstarts nevű banda oszlopos tagja, amiben két másik szárnyas társával zenélnek együtt. A csirkék tulajdonosa, Shannon Meyers azt mondja, a banda azért állt fel, hogy túléljék az unalmas téli napokat. A csirkéket egyébként a kutyákhoz hasonlóan trenírozza: jutalomfalatokat kapnak, ha eltalálják a hangokat. Turnét azonban ne várjon senki a csirkebandától, a gazdájuk nem akarja kitenni őket az utazás jelentette stressznek. Addig is itt vannak a róluk készült videók, ha valami igazán szívderítő szórakozásra vágyunk:

hellogiggles

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top