Szabadidő

Putyin budapesti látogatására rendeljetek Putyin-koktélt

Vlagyimir Putyin budapesti látogatása alkalmából beindult a gépezet. Az egyik koktélbár jóvoltából akár már ma este Putyin-koktélt rendelhettek magatoknak.

Éppen csak megérkezett Vlagyimir Putyin Budapestre, a kocsmák kínálatát máris az orosz elnökre szabták. Stílusosan Putyin-koktélt kínál az egyik budapesti koktélbár. Már az utcáról messziről észrevenni a táblát, amelyen ott díszeleg a felirat: Putyin Cocktail (hogy mindenki értse) 800 forint. Sőt a táblakészítő annyira ráért, vagy akkora inspirációt kapott Putyin látogatása okán, hogy még a Parlamentet is megrajzolta.

Nos, hogy mit tartalmazhat a Putyin-koktél? Fantáziánkat összedobva arra jutottunk, vodka biztosan van benne, mert hogy valami bikaerős cuccnak kell lennie. Aztán lehet benne még egy adag vodka, mindez nem keverve, jól felrázva, és talán ízesítésként kevés vodkával és csöppnyi kaviárral a pohár szélén, szép öblös pohárban szolgálják fel.

Nos, megkóstoltok ma egy Putyin Cocktailt?

A fotót a Facebookról kölcsönöztük
A fotót a Facebookról kölcsönöztük

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top