Szabadidő

Filmre viszik Lennon és Yoko Ono szerelmét

Filmet készítenek a legendás szerelemről. Az alkotás címét még titok övezi, annyit viszont máris tudni lehet, John Lennon és Yoko Ono története mellett a Beatles zenekart is beleszövik a történetbe.

A készülő film címét egyelőre nem tudni, azt viszont már igen, hogy John Lennon és Yoko Ono legendás szerelméről szóló alkotás készítésébe a film producere, Michael De Luca Yoko Onót is bevonta. A szerelmi történet kiegészül a Beatles együttessel, és a pár háborúellenes akcióit is beleszövik.

Michael De Luca szerdán elmondta, “a szerelemről, bátorságról és amerikai aktivizmusról” szóló film reményei szerint arra ösztönzi majd a fiatalokat, hogy fogalmazzák meg, milyen világban akarnak élni, és álljanak is ki azért.

Az 51 éves De Luca volt a producere több mellett a Phillips kapitány, a Pénzcsináló és A közösségi háló című filmeknek. Idén Jennifer Todd-dal együtt ő rendezi az Oscar-gála műsorát, amelyet élőben közvetít az ABC televízió.

Filmet készítenek John Lennon és Yoko Ono szerelméről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top