Szabadidő

Elképesztő luxusban él a Budapestre látogató Vlagyimir Putyin

Oroszország elnöke, nem mellesleg milliárdos vállalkozó, Vlagyimir Putyin káprázatos luxusban él. A Fekete-tenger partján épített palotája értékét egymilliárd dollárra taksálják. És akkor még meg sem említettük a Budapestre látogató Putyin húsz másik csodaszép luxusnyaralóját.

Vlagyimir Putyin csodálatos palotát építtetett a Fekete-tenger partján. A 67 hektárnyi területen elterülő birtok a tengerpartra is csodás kilátást nyújt. Az ingatlanhoz parkok, szökőkutak, helikopter-leszállóhely, több úszómedence és sportpálya is tartozik, sőt a személyzet részére még egy kisebb falu méretű szálláshelyet is építettek.

A Budapestre látogató Putyin lélegzetelállító épületét nem véletlenül nevezik palotának. Kívül-belül egészen elképesztő a pompa, a luxus. A klasszikus stílusban kialakított belső termeket fehér oszlopok, arany motívumok, freskók díszítik. Akad, aki úgy gondolja, Putyin az egykori Nagy Péter cár szentpétervári palotája stílusát vonultatja fel különleges otthonában.

Az IB Times úgy tudja, olyan hírek is napvilágot láttak, amelyek szerint Putyin állami pénzekből építette a luxuspalotát. Bárhogyan is legyen, az 1 milliárd dollárra, vagyis közel 300 milliárd forintra becsült ingatlan csupán az egyik, amit a 2013-ban elvált Putyin magáénak tudhat.

Íme, Putyin káprázatos tengerparti palotája

Putyin luxuspalotáját káprázatos fotókon is megnézhetitek

Megnézem
Összes kép (1)

A luxuspalotán túl húsz másik gyönyörű épületet is birtokol a Budapestre látogató Putyin

Szállodáknak is beillő hatalmas nyaralók Oroszország-szerte, ahol az elnök kipihenheti fáradalmait. Hogy épp melyik ámulatba ejtő épület mellett dönt, ki tudja. Mindenesetre, hogy egyikben sem tölti napjait kényelmetlenül a milliárdos elnök, az egészen biztos. A legutóbbi téli olimpia helyszínén, Szocsiban két nyaralóban is múlathatja szabadidejét.

A világ egyik legbefolyásosabb embere fekete öves cselgáncsozó, aki a mai napig rendszeres mozgással tartja magát formában. Nem véletlen, hogy a 64 éves Putyin csodaszép nyaralói – avagy ahogyan azokat arrafelé nevezik, az orosz erdők mélyén rejtőző dácsái – úszómedencékkel, jakuzzival, szaunával, sportpályákkal felszereltek.

Megnézem
Összes kép (1)

Akad közöttük kastélyra emlékeztető épület, de olyan is, ami inkább bunkerre hasonlít. Nyilvánvalóan akad olyan helyzet az orosz elnök életében, amikor inkább kerülné a nyilvánosságot, ez indokolhatja az utóbbit. Az viszont szintén nem kétséges, hogy Vlagyimir Putyin a vizek nagy kedvelője, több birtoka ugyanis vízparton fekszik. Ugyanez igaz a zöld felületekre, mert a parkok vagy éppenséggel a golfpálya sem hiányozhat.

Meglepő még mindez után, hogy a Budapestre látogató Putyinról szerb falut neveztek el?

Nézzétek meg a szebbnél szebb nyaralókat is

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top