Szabadidő

Így NE töltsd a hétvégédet, ha sikeres akarsz lenni!

A hétvégén hajlamosak lehetünk engedni a tévé és a kanapé csábításának, és a kettő közé láncolva tölteni a teljes időszakot. Pedig ha igazán sikeresek akarunk lenni, jobb lesz ezt elkerülni! Elmondjuk, miket NEM csinálnak a sikeres emberek hétvégente.

1. Nem engedik, hogy a technológia átvegye az uralmat

Telefonok, laptopok és tévéképernyők bűvöletében tölteni a hétvégét nem túl produktív – pláne, hogy úgyis ezt csináljuk a hét többi részében. Dobjuk kicsit félre a technológiát, és engedjük el a céges e-mailezést – legyen ez a két nap igazi elvonó!

2. Nem pattintják le a családjukat

Egy zűrös hét közben simán előfordulhat, hogy tényleg senkire nem tudunk időt szakítani, de a hétvégén ideje bepótolni a szeretteinkkel töltött időt. Ők is és mi is jobban érezhetjük majd magunkat tőle!

Így NE töltsd a hétvégédet, ha sikeres akarsz lenni! 

3. Nem alusszák végig…

Nagy a kísértés, hogy péntek délutántól hétfő reggelig ki se keljünk az ágyból, de próbáljunk ellenállni neki – aktív pihenéssel is relaxálhatunk a hétvégén!

4. Nem senyvednek

Fontos, hogy a hétvégét ne az önsajnálatnak és kesergésnek szenteljünk, hanem annak, hogy kicsit feltöltődjünk a dolgos hétköznapok után! Nyugodtan érezzük jól magunkat, az a cél!

5. Nem költekeznek ki

Hétközben megszorítod a nadrágszíjat, de hétvégén hadd szóljon? Persze, ez teljesen oké, néha bele is fér, hogy valami extrával lepjük mag magunkat, de azért figyeljünk oda a hétvégi költekezésre!

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top