Szabadidő

Szuperegyszerű DIY farsangi jelmezek lányoknak

Ezeket a valóban szuperegyszerűen elkészíthető farsangi jelmezeket leginkább azok fogják imádni, akiknek kevés az idejük, de mindképpen szeretnének kislányuknak örömet okozni egy saját készítésű jelmezzel az iskolai farsangi bálra. Mutatjuk a részleteket.

Elfoglalt anyukák imádni fogják ezeket a pikk-pakk összedobható DIY jelmezeket. A kislányok pedig ötletes és aranyos öltözetben vonulhatnak fel az iskolai versenyen. A sok hercegnő, pillangó és boszorka között különlegesek és egyediek lehetnek ezek a farsangi jelmezek.

Tükörtojás farsangi jelmez

Az egyszerű mégis nagyszerű farsangi jelmez összeállításához a létező legnagyobb fehér pulóvert keresd elő, hajtsd vissza néhányszor az ujját, és varrj az elejére, közére sárga filcből egy nagy kerek foltot. És ha még fokoznátok a hatást, kenyérkosarat is vihet magával a kislányod a jelmezbálra. Hogy vicces lesz és sikert arat, az nem kétséges.

Szuperegyszerű DIY farsangi jelmezek lányoknak

Kisegér farsangi jelmez

A szuperötletes farsangi jelmez elkészítéséhez mindössze egy hétköznapi pólót és egy kertésznadrágot kell adnod a kislányodra. A világosbarna filcet és a pöttyös anyagokat ragaszd egy vastagabb kartonra, picit hajlítsd meg, végül a kislányod egyik hajráfján rögzítsd az egérfüleket. Barna szemceruzával rajzolj egérbajszot kislányod arcára, és máris elkészült a nagyon aranyos kisegér farsangi jelmez.

Szuperegyszerű DIY farsangi jelmezek lányoknak

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top