Szabadidő

Egyszerűbben készíthetsz Minion-jelmezt farsangra, mint hinnéd

Minion farsangi jelmezt valóban sokkal egyszerűbben készíthetsz, mint gondolnád. Ráadásul az utolsó pillanatokban is elkészülhet, és sokkal olcsóbb, mintha a jelmezkölcsönzőből bérelnéd. Mutatjuk a szuperegyszerűen megvalósítható minionos ötleteket.

Amióta a Minionok berobbantak a mozikba, és elvarázsoltak kicsiket-nagyokat, talán csöppet sem meglepő, ha a gyerek arra a kérdésre, milyen farsangi jelmezbe öltözne a legszívesebben, gondolkodás nélkül rávágja, hogy minionosba.

És milyen jó, hogy nem valami bonyolultabbat talál ki, hanem olyan jelmezzel áll elő, amit pikk-pakk megvalósíthatsz. És még pénzbe is alig kerül.

Minionos farsangi jelmez gyerekeknek

Szóval, a minionos farsangi jelmez tényleg ennyire egyszerű. Sárga póló és egy kertésznadrág, ennyi az öltözet. A Gru Minionja valójában egyetlen hozzávalóból készül, ez pedig a filcanyagból összevarrt vagy ragasztott szemüveggel kiegészített sárga fejfedő.

Egyszerűbben készíthetsz Minion jelmezt farsangra, mint hinnéd

Minion-jelmez farsangra felnőtteknek

Ha felnőttként öltenéd magadra a minyonok jelmezét, akkor sincs túl bonyolult dolgod. Keress egy kertészfarmert, hozzá egy pár fekete bőrkesztyűt, nem árt egy minionos sárga sapka – hiányában lásd a gyerekek kiegészítőjét –, egy sárga blúz vagy póló, minionos zokni, fülbevaló és az elengedhetetlen műanyag szemüveg.

Hogy a farsangon ebben a jelmezben sikert aratsz, az egészen biztos.

Egyszerűbben készíthetsz Minion jelmezt farsangra, mint hinnéd

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top