Szabadidő

10 perces DIY farsangi jelmezek

A farsangi bulihoz ajánlunk egyszerűen, gyorsan és olcsón elkészíthető jelmezeket. Minek kölcsönöznétek, ha magatok is pillanatok alatt összerakhatjátok ezeket az ötletes farsangi jelmezeket. Melyik választjátok? Az ananászt, az epret vagy a kaktuszt?

Ötletesek, ugyanakkor egyszerűen, könnyen elkészíthetőek, és tényleg nem kell 10 percnél több időt töltenetek ezekkel a farsangi jelmezekkel. Az utolsó pillanatokban is elkészülhetnek. Persze nem árt azért a farsangi buli előtt végiggondolni, milyen alapanyagokra lesz szükségetek.

Kaktusz

Turkálóban néhány száz forintért beszerezheted ehhez az igazán egyszerű és ötletes farsangi jelmezhez való zöld ruhát. A tüskéket szívószálból készítheted el úgy, hogy félbevágod, majd a darabokat félbehajlítod és ragasztóval rögzíted a ruhán. Így téged biztosan nem szúrnak meg a kaktusztüskék. A ruha mellrészéhez filcből kivágott betűkből felragaszthatod a “Ne érj hozzám” szöveget is.

10 perces DIY farsangi jelmezek

Ananász és eper

Az ananász és az eper farsangi jelmezekért sem kell a kölcsönzőbe menned. A gyümölcsös ruhák hasonlóan készülnek, mindkettőhöz széles és színes pólót célszerű választani. A lyukakat hegyes ollóval könnyen kivághatod. Az ananászra fordított “V”-k kerüljenek, az eper farsangi jelmezhez pedig csepp formájú lyukakat vágj. Vékony papírból ragaszthatod össze a gyümölcsök szárait, melyeket hajráfra ragasztva illeszthetsz a hajadba. Ha a farsangi bulin túl nagy lenne a fény, a napszemüveg jó szolgálatot tehet.

10 perces DIY farsangi jelmezek

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top