Szabadidő

Addig verte a kenguru az ausztrál nőt, amíg csak mozgott

Kénytelen volt halottnak tettetni magát az a kocogó nő, akit egy kenguru támadott meg Melbourne közelében.

Egy két méter magas kenguru rontott az 54 éves Debbie Urquhartra a hétvégén. A személyi edzőként dolgozó nő Melbourne mellett, a Westerfolds Park egy bokrok közt vezető ösvényén végezte reggeli edzését, amikor “a semmiből ott termett” egy hatalmas erszényes.

“Úgy jött nekem, mint egy kamion” – emlékezett vissza. A kenguru többször megrúgta, eltépte a ruháit és “ide-oda dobálta”. A nő teli torokból kiabált, de az állat csak akkor hagyott fel az ütlegekkel, amikor áldozata elhallgatott, és halottnak tettette magát.

A kenguru egyszer csak elszaladt. Urquhart előbb elbújt a fűben, majd véresen, kiabálva 500 métert futott hazáig. A férje törölközőkbe burkolta és a melbourne-i Austin Kórház baleseti osztályára vitte.

via GIPHY

 “Darabokra tépett. Rengetegszer belém rúgott, én meg igyekeztem mászva menekülni. Amikor eltűnt, azt gondoltam, visszatér, hogy végezzen velem” – mesélte a nő a News Limited című lapnak kedden.

Bár Urquhart megúszta a támadást csonttörés nélkül, és plasztikai műtétre se lesz szüksége, 35 öltéssel varrták össze a jobb karja izmait, vállát és a tomporát.

Ugyan nem gyakran, mégis előfordul, hogy kenguru támad emberre. Augusztusban egy anya verekedett össze egy erszényessel, amikor az a házuk mellett játszó kétéves kislányára támadt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top