Szabadidő

Repülőgéppel keresi gazdáját az elhagyott játék mackó

Egy repülőgépen felejtett játék mackó gazdáját szeretné megtalálni az easyJet egyik pilótája, ezért a macit minden repülésére magával viszi, hátha jelentkezik érte a gazdája, akinek valószínűleg nagyon hiányzik.

Egy didergős decemberi napon Matthew Clutterbuck, az easyJet légitársaság egyik kapitánya egy játék mackót talált a pilótafülke padlóján. Úgy gondolta, hogy egy előző napi utas hagyhatta el, aki sietve szállt le a gépről. Mivel neki is van gyereke, így sejtette, mekkora szomorúságot okoz elveszteni egy játékot, ezért a kapitány elhatározta, hogy segít felkutatni a maci gazdáját.

Repülőgéppel keresi gazdáját az elhagyott játékmackó

A mackót, amit valószínűleg egy december 20-ai Bordeaux–Luton járaton felejtett a repülőgépen a gazdája, a híres felfedező után Shackletonnak nevezték el, és megtalálása óta minden útjára elkíséri a kapitányt, aki képeket posztol az úti célokról és útinaplót ír a plüssállat utazásairól. A kapitány bízik benne, hogy így még több emberhez eljuthat a történet, és a gazdája is értesül róla.

“Van két kisgyermekem, számos plüssállatuk van, amiket mindenhova magukkal visznek, úgyhogy tudom, mennyire tudnak ragaszkodni a gyerekek kedvenc játékaikhoz. Azt is tudom, milyen egy gyereknek, ha elveszti őket, és ez mennyire stresszes egy szülőnek. Remélem, a közösségi médiában való megjelenés egy kis lendületet ad a keresésnek, és a végén átadhatjuk a macit utókarácsonyi ajándékként boldog gazdájának” – mondta a kapitány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top