Díjazták a sztárok a legnagyobb magyar fesztivált

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Sziget lett a fellépők kedvenc fesztiválja az European Festival Awards versenyén, így a korábbi elismerésekkel együtt a Sziget már minden kategóriában megnyerte a fődíjat – közölte a Sziget Szervezőiroda csütörtökön.
Írta: | 2017. 01. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A közlemény szerint szerdán késő este, a hollandiai Groningenben jelentették be a 2016-os év legjobb európai fesztiváljait versenyre hívó European Festival Awards győzteseit.

A Sziget olyan rendezvényeket előzött meg a kategóriában, mint a Rock Werchter, a Pukkelpop vagy a Primavera Sound. Az elmúlt években a Sziget két alkalommal nyerte el a legjobb nagyfesztiválnak járó díjat és egy alkalommal pedig a Best Line Up kategóriában bizonyult a legjobbnak. Kategóriájában győzedelmeskedett már a Sziget Szervezőiroda több fesztiválja: a Telekom VOLT Fesztivál, a Balaton Sound, a B.My.Lake pedig indulásának évében elhozta a legjobb új fesztiválnak járó díjat.

Idén már 25. alkalommal lesz Sziget Fesztivál Budapesten (Fotó: Sziget.hu)
Idén már 25. alkalommal lesz Sziget Fesztivál Budapesten (Fotó: Sziget.hu)

Gerendai Károly, a Sziget főszervezője szerint az elismerés egyúttal nagy felelősség, hiszen ezt a teljeskörű bizalmat meg is kell tartani. „Szerencsére a jelek azt mutatják, hogy a közönség bizalma töretlen, az viszont nagyon fontos visszajelzés, hogy a nemzetközi sztárok is szeretik a fesztiválunkat” – értékelte az eredményt a főszervező a közlemény szerint.

Az European Festival Awards keretében adták át az idei év életműdíját is, amit a Sziget idén nyáron tragikus autóbalesetben elhunyt munkatársa, Dan Panaitescu kapott. A díjat az elhunyt özvegye és Gerendai Károly vette át.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus