Szabadidő

Robot játszhat a kutyáddal, amíg nem vagy otthon

A csúcsmodern eszközt mobilodról kontrollálhatod, így akkor is labdázhatsz a kutyáddal, amikor nem vagy otthon. Sőt még jutalomfalatot is adhatsz neki!

Ha aggódsz, hogy kutyusod unatkozik az üres órákban, amíg te nem vagy vele, imádni fogod ezt az új kütyüt! Az easyPlay egy olyan robotlabda, amit mobilodról egy applikáció segítségével figyelhetsz és vezérelhetsz. 

Robot játszhat a kutyáddal, amíg nem vagy otthon 

Az előre rögzített hanganyagok segítségével beszélhetsz is kutyáddal, az applikációval pedig még jutalomfalatot is adagolhatsz. Az meg már tényleg majdnem olyan, mintha ott lennél kutyusoddal. És az élményből neked is jut: a labdába épített kamera jóvoltából telefonodról figyelheted, mennyire cukin játszik kiskutyád – viszlát, produktív munkaórák!

Robot játszhat a kutyáddal, amíg nem vagy otthon

A labda azt is méri, mennyit szórakozik vele a kutyus, már ha egyáltalán játszik vele, a tesztelések szerint ugyanis a kutyák fele imádja a játékot, míg a másik retteg a furcsa szerkezettől – igaz, állítólag idővel ők is megszokják a dolgot. 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top