Szabadidő

Sírva búcsúzott halott gazdájától egy ló

A megdöbbent hozzátartozók még egy videót is készítettek arról, ahogy a hűséges patás búcsút vesz imádott gazdájától. Nagyon megható!

“Még hogy az állatoknak nincsenek érzéseik! Itt az élő bizonyíték” – nyilatkozta nem sokkal barátja temetése után Francielio Limiera. A fiatal férfi hozzátette, ha nem a saját szemével látta volna a gyászoló hátasló reakcióját, egész biztosan nem hitte volna el a dolgot. “A temetőbe vezető úton végig kísérte a koporsót, és nyöszörgő hangot hallatott, mintha csak fájt volna valamije.”

Sírva búcsúzott halott gazdájától egy ló

Francielio elárulta azt is, 34 éves barátját, Wagner de Lima Figueiredót nem sokkal karácsony után érte súlyos motorbaleset, miközben a szüleihez sietett. “Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a baleset miatt. Miután kórházba szállították, kétszer is életmentő műtéten esett át, de hiába minden, az életét nem tudták megmenteni.”

A barát a Daily Mail című brit lapnak elmondta, a hátas nagyon sokat jelentett barátjának, szinte minden létező szabadidejét a lovardában töltötte. “A családja úgy gondolta, mivel ilyen sokat jelentett neki az állat, elhozzák őt is a temetésre, hogy elbúcsúzhasson. Senki sem gondolta, hogy a ló tényleg így is tesz majd.”

Íme a felvétel a megható eseményekről:

 

Olvass még többet gyászoló állatokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top