Szabadidő

Lefutottuk a 2-es metrót

Nem tévedés a cím, valóban lefutottuk a 2-es metrót. Na jó, nem éppen mi az NLCafénál, de egy videó tanúsága szerint az eset valóban megtörtént. Sőt egy vadonatúj kezdeményezés kapcsán ti is megtehetitek. Na, kipróbáljátok?

A december elején történt metróbaleset óta a 2-es vonal szerelvényei olyan lassan cammognak az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion állomások között, hogy már futva is gyorsabb megtenni a távot.

És, hogy ez mennyire nem csalás, nem ámítás, arra bizonyíték az AT adamcsik videója, amelyben Balázsi Dávid lefutja a metrót, gyorsabban szedi a lábát a Pillangó utcáig, mint ahogyan a szerelvény begurul az első állomásra.

Dávid egyszerre rajtolt az ezer-száz métereres távra az Örs vezér téri végállomásról kigördülő metrószerelvénnyel. És megcsinálta! Előbb futott be a Pillangó utcai állomáshoz, mint a mellette zötyögő 2-es metró.

Nos, ha kedvetek lenne kipróbálni magatokat, ti is megtehetitek, hogy lefuthatjátok a metrót. Sőt, egy jótékony célú akció keretében még segíthettek is a futással a Kölyökkaland Alapítványnak. Ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy feltöltitek a Facebook-eseményhez a metrófutásról készített fotókat.

Na, rajtra készen álltok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top