Szabadidő

Ez a kutya 80 km-t gyalogolt, hogy visszatérhessen gazdájához

A kutyust gazdája egyik ismerősénél helyezték el a költözködés idejére, de a hűséges border collie nem volt hajlandó belenyugodni a távolságba.

Mintha a Lassie megelevenedett volna, olyan ennek a kutyusnak a története, aki 80 km-t gyalogolt azért, hogy újra láthassa gazdáját. A Casey névre keresztelt border collie-t gazdája egyik ismerősénél helyezte el, míg ő a költözködést bonyolította. A kutya azonban megszökött és hetekre nyoma veszett – gazdája hiába kereste, egy ponton túl biztosra vette, hogy az állat elpusztult valahol.

Carole Fossett, a gazdi kétségbeesésében Facebook-kampányt indított, amiben mindenkit arra kért, lépjenek kapcsolatba vele, ha látták a kutyát. Hamarosan több hívás is befutott, mind arról számoltak be, hogy ugyan látták Casey-t határozottan masírozni, de senki sem tudta befogni.

Ez a kutya 80 km-t gyalogolt, hogy visszatérhessen gazdájához 

Majdnem két hónap telt el, mikor szinte csodával határos módon a kutya felbukkant egy parkolóban, Carole lakóhelyétől nem messze. Az asszony – aki Casey eltűnése alatt egyébként majdnem 10 kilót fogyott – mérhetetlenül boldog volt, hogy újra találkozhatott négylábú barátjával.

Ez a kutya 80 km-t gyalogolt, hogy visszatérhessen gazdájához 

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top