Szabadidő

Soha nem találjátok ki, hol nyitották a legújabb mekit

Senki nem gondolta volna, hogy a világnak erre a helyére valaha is beteheti a lábát a népszerű gyorséttermi lánc. Most valóban olyan történt, amire senki nem számított. Senki nem érti, hogyan történhetett ilyesmi, a környéken óriási a felháborodás.

Ha hiszitek, ha nem, a McDonald’s legújabb éttermét a Vatikánban nyitotta meg. Mondani sem kell óriási a felháborodás, a gyorskajázót ugyanis a bíborosok és helyi lakosok tiltakozása ellenére nyitották meg Vatikán Cityben.

A gyorsétterem ráadásul a Szentszékhez tartozó épületben kapott helyet, alig néhány méterre a Szent Péter tértől. A bíborosok már az olasz sajtónak is panaszkodnak az esetről, úgy tűnik, nem sok sikerrel.

XVI. Benedek pápa szinte csak egy kőhajításnyira lakott megválasztása előtt a helytől, ahol most a McDonald’s várja vendégeit. Felháborodás ide vagy oda, az étterem megnyitását engedélyezték. Kritikusok szerint ugyanakkor inkább valamilyen szociális központot alakíthattak volna ki ahelyett, hogy a hamburgersütést engedélyezték.

 

 

A Szent Péter tér mellett nyitották a legújabb McDonald’s éttermet

(Híradó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top