Szabadidő

Star Wars-szereplők jelentek meg a 4 éves lány adoptálásán – megható videó

Ez a négyéves kislány hatalmas Star Wars-rajongó, és álmában sem gondolta, hogy néhány igazán különleges vendég érkezik hozzá, messzi galaxisokról, hogy részt vegyek az örökbefogadásán.

Amikor a négyéves Zoe Pedicone-t, december 23-án hivatalosan is örökbe fogadta nevelőanyja, nem akármilyen meglepetésben volt része. Az asszony ugyanis elintézte, hogy néhány karakter is jelen legyen az adoptáláson Zoe kedvenc filmjéből, a Star Wars-ból. “Azt szerettem volna, hogy ezen a napon Zoe megkapjon mindent, amire csak eddig vágyott” – mondta az örökbe fogadó anyuka, aki előre egyeztetett a bíróval, így megengedték neki, hogy Chewbacca, R2-D2, Darth Vader, Rey is bevonuljon az adoptálásra. Maga a bírónő pedig Leia hercegnőnek öltözött, és lézerkarddal is hivatalossá tette az örökbefogadást.

Zoe 2013-ban került az asszonyhoz, akinek mostanra hagyták jóvá az adoptálást. “Nagyon sírtam, amikor megkaptuk a végleges engedélyt, és elmondták, hogy hivatalosan is Zoe anyukája lehetek. Ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy már nem kell többé azon aggódnom, hogy elviszik tőlem máshová, már rajtam áll a jövője, a boldogsága… Néhány barátom az adoptálás előtt cuki videókat küldött nekem, amiben kislányok örökbefogadásán »hercegnők« jelennek meg. Megkérdeztem Zoét, hogy ha bárkit elhívhatna az adoptálásra, ki lenne az. Azt mondta: a család, a barátok és Darth Vader.”

Olvass még többet a Star Warsról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top