Szabadidő

Nagy változás jön a Facebookon

Végre valósággá vált az, amit a Facebookon már nagyon sokan vártak. És mi ez a nagy változás? Üzenőfaladon magad is kipróbálhatod, de persze előbb olvasd el cikkünket.

A Facebook újabb nagy és látványos változtatása az üzenőfalra írt szövegekre koncentrál. Mostantól ugyanis még szebben kiemelhetitek azokat. Néhány hónapja már elérhető az a funkció, amely a 35 karakternél rövidebb bejegyzéseket a többi posztnál jóval nagyobb betűtípussal jeleníti meg. Ezúttal még látványosabb a változás.

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően már nemcsak a szöveges bejegyezések betűméretét változtathatjátok, de a poszt hátterének színét is. Sőt, az eredeti, fehér színű háttér helyett nem egyszerűen csak színeket, de különböző árnyalatokat is választhattok. Az újítás a fejlesztők reményei szerint sokkal izgalmasabbakká teszi a Facebook-bejegyzéseket.

Egyelőre csak az androidosok számára elérhető a színezés, ugyanakkor ezeket a posztokat a Facebookon mindenki más is láthatja. Már több magyar felhasználó is elérheti az újítást, a funkciót folyamatosan kapcsolják be, így néhány napon belül biztosan itthon is szinte mindenki kipróbálhatja – írja a hvg.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top