Szabadidő

Széles Iza énekesnő keresi a családját az RTL Klub műsorában

A perui szegénynegyedbe vezetett Lilu és a Keresem a családom stábjának útja, hogy megtalálják Széles Izabella édesanyját, akivel még sosem találkozott.

Az ország egy tévéműsorból ismerte meg a hangját. Széles Iza azóta körbeénekelte Európát. Eddig szinte senki sem tudta róla, hogy egy perui szegénynegyedben látta meg a napvilágot, és születése után árvaházba került. A perui magyar nagykövet azonban örökbe fogadta a kislányt. A limai favellából a fényes nagyköveti rezidenciára került, majd Magyarországon nőtt fel. Csodás gyermekkora volt, de gyötri a kíváncsiság. Széles Izabella arra kérte a Keresem a családom stábját, hogy kutassák fel vér szerinti szüleit.

Széles Iza, énekesnő keresi a családját az RTL Klub műsorában

“Szerettem volna magamról kiskori fotókat látni és nem voltak, mindig más magyarázatot kaptam, és nézegettem apukámról, anyukámról fotókat, akikre nem hasonlítottam. Összeállt a fejemben a kép, és rákérdeztem, örökbe fogadtak-e? Szegény anyukám megdöbbent, de megnyugtattam, hálás vagyok nekik, hogy ők magukhoz vettek” – kezdte Iza.

Széles Iza, énekesnő keresi a családját az RTL Klub műsorában

“Apukám nagykövet volt, anyukám vele volt kint Peruban. A sors úgy hozta, hogy nem lehetett saját gyermekük. Az árvaházban mondták nekik, hogy van egy kislány, aki nem játszik, csak áll az ablaknál és vár valakit…” – magyarázta az énekesnő, aki háromévesen került új családjához.

“Idilli családba csöppentem, volt külön szobám, játékok és s sok szeretet. Semmi emlékem nincs az árvaházról, a gyerekekről, a gondozókról… semmi…” Iza 11 évesen elveszítette apukáját, így ő már nem segíthet neki a gyökerei felkutatásában. Iza hosszú évek óta vágyik arra, hogy megtudja, kik a perui vér szerinti rokonai.

Széles Iza, énekesnő keresi a családját az RTL Klub műsorában

“Anyukám támogat ebben, megbeszéltem vele, nem akartam megbántani őt. Semmit nem tudok a biológiai szüleimről. Űrt érzek, három és fél év kimaradt az életemből. Az ember honnan tudja, hová tart, ha nem tudja, honnan jött?” – vélekedik Iza.

Lilu a Keresem a családom stábjával, Budapesten látott neki a nyomozásnak, és hónapokig tartó kutatás után egy perui szegénynegyedig jutottak. Hogy végül sikerrel jártak-e, kiderül a Keresem a családom kedd esti adásából.

Széles Iza, énekesnő keresi a családját az RTL Klub műsorában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top