Programok

Jégkorcsolya, forralt bor, könnyűzene – karácsonyi hangulat a Duna-parton

Igazi karácsonyi környezettel, könnyűzenével, korcsolyapályával és forralt borral várja a kíváncsi látogatókat a Müpa Kultúr Kültér.

December eleje óta várja a látogatókat a Müpa parkolójában felállított Müpa Sátor, ahol gyermekműsorok mellett könnyűzenei koncertek és látványos modern cirkuszi előadásokat láthat, aki ellátogat ide.

A Müpa Sátor mellett négyszáz négyzetméteres jégpályán csúszhatnak a korcsolyázás bajnokai, közben forralt bort, forró csokit, vagy fűszeres almaitalt kortyolhatnak két kűr között. A jégpálya, ami a Müpa és a Ludwig Múzeum belépőjével díjmentesen használható, egészen január 6-ig látogatható.  A korcsolyázáshoz a zenét a Müpa Rádió adja, azonban akit csak a zene érdekel, az kipróbálhatja a Müpa hatalmas interaktív zenedobozát, amin számos karácsonyi dallam is lejátszható.

400 négyzetméteres jégpálya a Müpa parkolójában
400 négyzetméteres jégpálya a Müpa parkolójában

A karácsonyfáról idén a Hello Wood építészeti csoport gondoskodott, 167 különböző méretű fadobozból építettek egy 11 méter magas interaktív karácsonyfát, amit 110 méternyi LED-szalaggal világítanak meg esténként.

A Müpa azoknak is kedveskedik karácsonykor, akik nem tudnak ellátogatni a Müpa Kultúr Kültérre, ők az év végéig regisztráció nélkül közel ötven videófelvétel közül válogathatnak a Müpa honlapján, melyek közt teljes operák, klasszikus zenei hangversenyek, pop- és jazzkoncertek találhatók.

További információkért látogass el a Müpa Kultúr Kültér oldalára!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top