Szabadidő

3 szuper program december végére!

Az ünnepek közötti időszak a családról, az együtt töltött időről szól. Ajánlunk három szuper programot, ahol kikapcsolódhat a család apraja-nagyja!

1. Diótörő és Egérkirály családi musical

Nincs karácsony Diótörő nélkül…. Ez a gondolat inspirálta a szerzőket is, amikor megszületett E. T. A. Hoffman meséje alapján a Diótörő és Egérkirály című musical. Ez a családi musical a Csajkovszkij-balettnél érthetőbb módon, a zene, a tánc és az élő szó hármasából, fülbemászó dalokkal teszi élménnyé a Diótörő történetét, kicsik és nagyok számára egyaránt, 2016. december 28-án 15 és 19 órakor a Syma Csarnokban.

A varázslatos történetet Szomor György rendezésében, látványos vetítésekkel kiegészítve állítják színpadra, a főszerepekben Vastag Tamás, Gubik Petra, Szomor György, Békefi Viktória, Gerner Csaba, Fehér Tímea és Tatár Bianka láthatók és hallhatók.

3 szuper program december végére!

2. London Community Gospel Choir koncert

Nagy-Britannia első számú gospelkórusa, a London Community Gospel Choir 2016. december 28-án, Budapest Kongresszusi Központban koncertezik!

A színpadon a tradicionális gospel előadásmódot ötvözik a funkys, swinges, r’n’b-s hangzással, melyet pezsdítő koreográfiájuk tesz teljessé. Garantáltan elvarázsolnak mindenkit.

3 szuper program december végére!

3. Wolf Kati-koncert

2016. december 29-én a Budapest Kongresszusi Központban találkozhatnak Kati megszokott lendületes és érzelmes dalaival, de a kevésbé ismert, meghittebb oldalával is bemutatkozik a nagyközönség előtt. Ezen a különleges estén saját zenekara mellett, a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekarral is színpadra lép.

3 szuper program december végére!

Mindhárom programra a Broadway Jegyiroda oldalára kattintva szerezhetsz jegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top